Siirry sisältöön
kuva-50

Tuotteen
teknologia

Valittaessa oikeaa parkettia, sen pintakäsittelyn ja -materiaalin lisäksi tärkeimpiä tekijöitä on myös lankun rakenne.

symmetrinen-rakenne

Tärkeintä on symmetria

Tyypillinen mafin kolmikerrosrakenne on symmetrinen: pohja- ja pintakerros on tehty samasta ja samalla tavalla lämpökäsitellystä puusta.

Tuloksena on yhtäläisesti kestävä rakenne, joka ei laajene tai kutistu kohtuuttomasti aina olosuhteiden mukaan. Erityisen lujaksi rakenteen tekee keskikerroksen itävaltalainen, kohtisuorassa ristiin liimattu mänty. Pehmeä havupuu antaa rakenteelle joustavuutta, mikä vähentää parketin sisäisiä jännitteitä.

Lue lisää >>

Puun sävyt ja lajit

Mafi-tuotteiden värisävyvalikoima on oikeastaan loputon. Valikoimassa on ainakin yhdeksän eri puulajia, joiden tarjoamien mahdollisuuksien laaja kirjo mahdollistaa juuri halutun sävyn. Mafi-lattia on aina tilaustuote, joten kaikista yksityiskohdista voidaan sopia asiakkaan kanssa.

Valittavana on yhdeksän puulajia:

Pyökki
Pyökki
Tammi
Tammi
Douglaskuusi
Douglaskuusi
Saarni
Saarni
Kuusi
Kuusi
Lehtikuusi
Lehtikuusi
Mustajalopähkinä
Mustajalopähkinä
Pihtakuusi
Pihtakuusi
Sembramänty
Sembramänty

Saat juuri sen sävyn, jota tarvitset:

varisavyt

Pintavaihtoehdot

Sileän pintakäsittelyn lisäksi mafin valikoimassa on monia erityispintoja.

Hoito

Mafi-parkettilattiaa ei tarvitse kotikäytössä enää öljytä. Lattialle riittää lämmin vesi ja puulattian puhdistusaine. Puun kestokyky vain paranee ajan mittaan.

Rasvapitoinen pesuaine toimii puulattiassa kuin öljy. Pesu siis samalla puhdistaa ja hoitaa puuta. Näin säästät aikaa, vaivaa ja rahaa.

Lue lisää >>

parkettilattian-hoito
puupintaisen-lattian-pesu

Miten lattia pidetään puhtaana?

Pesuaineella on antibakteriaalinen ja antiseptinen vaikutus. Rasvapitoinen pesuaine lisää puun kestävyyttä ja vahvistaa sen pintaa tahroja ja kolhuja vastaan.

Mafi-lattiat ja muut puupinnat, joissa on hengittävät huokoset, voidaan pyyhkiä reilulla vedellä – toisin kuin muut puupinnat. On tärkeää, että vesi on lämmintä eikä siihen ole lisätty muuta kuin puulattian pesuainetta. Muussa tapauksessa puu saattaa alkaa rapistua. Mafi-lattia on helppo puhdistaa tahroista ja liasta, toisin kuin pinnoitetut puupinnat. Toinen mafin etu on, että lattiaan tullut kolhu voidaan korjata paikallisesti ilman, että jouduttaisiin käsittelemään koko lattiapinta uudestaan.

Puu on looginen vaihtoehto lattiamateriaaliksi, mutta sopii myös moneen muuhun.

Natural Floor
Tillinmäentie 3 A
02330 Espoo

Leevi Eklund
040 161 3785
leevi.eklund@lefrol.fi

Jarno Eklund
040 508 1091
jarno.eklund@lefrol.fi

Max Eklund
Puh. 045 608 2536
max.eklund@lefrol.fi

mafi_logo

Natural Floor on mafin virallinen yhteistyökumppani Suomessa.

Vieritä ylös