Siirry sisältöön
kuva-50

Asumisympäristö

Ihminen viettää nykyään keskimäärin 90 % ajastaan sisätiloissa. Siksi sisäpintojen materiaaleilla on enemmän merkitystä kuin koskaan.

puulattian-oljyaminen

Öljytyn puulattian edut

Öljytyn puun käsinkosketeltava etu on sen tuntuma ihoa vasten. Jos lattiaan tulee kolhuja, riittää kun korjataan vaurioitunut kohta ilman, että käsitellään koko lattia. Lisäetuna on parempi sisäilma, joka on luonnollisen kosteudenvaihdon ansiota.

Kemikaaliton

Mafi-lankut käsitellään luontaisella pellavaöljyllä, jonka annetaan kuivua ilman lisäaineita. Öljy imeytyy syvälle puuhun eikä muodosta pintaan mitään kalvoja. Öljy tunkeutuu koko lankun pintakerrokseen vahvistaen sitä sisältäpäin. Pellavaöljy ei tuki puun huokosia, joten puu pystyy hengittämään ja regeneroitumaan.

sertifikaatit

Astma- ja allergiayhdistykset eri puolilla maailmaa luottavat mafi-tuotteisiin.

kemikaaliton-puulankku
hengittava-lattia

Hengittävä ja kosteutta säätelevä

Luonnonpuu integroituu saumattomasti asumisympäristöön ja jakaa anteliaasti hyvät ominaisuutensa asukkaiden kanssa. Luonnollisuus tarkoittaa tässä yhteydessä sitä, että puupinta ja sen huokoset saavat hengittää ja ovat mukana kosteuden siirtämisessä.

Kostealla pyyhitty, säännöllisesti puhtaana pidetty puu toimii kodin ilmanpuhdistajana. Sisäilma pysyy puhtaana, myrkyt ja allergeenit poistuvat, kosteustasapaino säilyy, staattiset varaukset häviävät ja sähkömagneettinen säteily vaimenee. Kaikkeen tähän vaikuttavat puun passiiviset ja luontaiset kapillaaritoiminnot yhdessä puun biologisten prosessien kanssa.

Puhdas asumisympäristö

Luonnonpuiset pinnat lisäävät merkittävästi kodin hygieniaa. Puu on luonnostaan antibakteriaalinen: se tappaa mikrobeja ja estää niiden kasvun. Pesu lämpimällä vedellä ja mafin luonnollisella lipeäpohjaisella pesuaineella tuhoaa pöpöt, poistaa lian ja pölyn sekä hoitaa puun syitä. Yksinkertainen pesu jättää puhtaan ja hygieenisen puupinnan.

Puu on looginen vaihtoehto lattiamateriaaliksi, mutta sopii myös moneen muuhun.

Natural Floor
Tillinmäentie 3 A
02330 Espoo

Leevi Eklund
040 161 3785
leevi.eklund@lefrol.fi

Jarno Eklund
040 508 1091
jarno.eklund@lefrol.fi

Max Eklund
Puh. 045 608 2536
max.eklund@lefrol.fi

mafi_logo

Natural Floor on mafin virallinen yhteistyökumppani Suomessa.

Vieritä ylös